Ouders

Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid bij de school is essentieel voor het behalen van goede schoolresultaten. Een goede communicatie tussen ouders en school komt de ontwikkeling van uw kind ten goede. Door de pandemie kunnen de ouders de school niet binnenkomen zoals wij het graag zouden willen. Daarom is het heel belangrijk dat de school op andere manieren goed contact heeft met de ouders.

 Communicatie ouders

In verband met de pandemie moeten wij andere communicatiemiddelen gebruiken om regelmatig contact met ouders te hebben over het leerproces van hun kind en schoolgebeuren.

Communicatie gebeurt via: telefoon (gesprek, whats app call/video) zoom, email, brief, nieuwsbrief). In gevallen dat er persoonlijke gesprekken gehouden moeten worden, zal er een afspraak gemaakt worden. 

Wij hebben hiernaast ook een Facebook pagina waarop wij foto’s en informaties geven van schoolactiviteiten.

 

Oudercommissie

De oudercommissie heeft als doel de samenwerking tussen ouders en school te bevorderen. De oudercommissie ondersteunt, adviseert, overlegt verschillende aspecten van de school. De oudercommissie helpt ook met het organiseren van fundraisingen en activiteiten voor de leerlingen.

Hulpouders

Samen met ouders kunnen we veel meer bereiken. De school heeft u als ouder nodig om te helpen bij uitstapjes, lezen met een groepje leerlingen, het uitvoeren van klusjes, als bibliotheekouder en helpen in de klas bij activiteiten.

Adres

Goeroeboeroeweg 2

Email

ebgschoolbestuur@scoebg.org

Nummer

+5999 462-7673

Email

scoebg.org

Emmy Berthold School

Copyright © 2023 | ALL RIGHTS RESERVED SCOEBG

Powered by Very Good Marketing NL